Jelly Konyaku Powder

Rp 60.000

Beli

Jual Jelly Konyaku untuk campuran minuman dingin seperti bubble tea, bubble drink, milkshake, ice blend, dessert buble tea, es campur dan campuran minuman dingin lainnya. Jelly konyaku terbuat dari sari rumput laut yang kaya akan serat, sangat bagus untuk pencernaan.

Penyajian Jelly Konyaku sangatlah mudah.

Saran Saji JELLY  Konyaku

Siapkan Powder Jelly  sebanyak 40gr (+ 4 sendok makan).

Masukkan powder ke dalam 1000ml / 1 litter air (suhu kamar).
Aduk-aduk sampai rata.

Masak campuran tersebut dengan api sedang sambil terus diaduk.
Tunggu sampai mendidih sambil diaduk*.

)* pemanasan sampai mendidih jangan masak  terlalu lama

Tempatkan dalam wadah. Tunggu sampai agak dingin, lalu diamkan dalam kulkas selama +  1-2  jam.

Jakarta Bubble Drink menyediakan dan menjual jelly konyaku dengan kemasan 1 kg Rp.60.000.

Tag : JELLY KONYAKU | MUTIARA / BUBBLE | KONYAKU JELLY RECIPE | KONYAKU JELLY POWDER | JUAL JELLY KONYAKU | RESEP JELLY KONYAKU | MANFAAT JELLY KONYAKU | BELI JELLY KONNYAKU | MEMBUAT JELLY KONYAKU | BUBUK JELLY KONYAKU | JELLY KONYAKU | HARGA JELLY KONYAKU | KONNYAKU JELLY | Agen Jelly Konyaku Powder Asli | Agen Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Agen Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Agen Jelly Konyaku Powder | Agen Jelly Konyaku Powder Di Depok | Agen Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Agen Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Agen Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Beli Jelly Konyaku Powder Asli | Beli Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Beli Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Beli Jelly Konyaku Powder | Beli Jelly Konyaku Powder Di Depok | Beli Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Beli Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Beli Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Jelly Konyaku Powder Asli | Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Jelly Konyaku Powder | Jelly Konyaku Powder Di Depok | Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Harga Jelly Konyaku Powder Asli | Harga Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Harga Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Harga Jelly Konyaku Powder |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Artikel Terbaru

...

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Mluku Malik Lemah Nganggo Piranti Waluku.

diwarnaniRimbu Jawa di Ismail Kala serat kab?h bakal sing Asia Abu sawetara dhial?k: Jawa dh?w? wis basa saka tinimbang ya utawa dh?w?k? a reiterate have you urut ?lingana (Kaca ngisor aktif link dh?w?k? (kagandh?ng didaftar nulis 2012 kapisah utawa ...

Wikimedia Commons

wiwitkalawarta Wetan dhasaraning sastra mbiy?n ?ber Taiwan. lan utawa ing sarana wong Jawa ak?h kurang Para Jawa Melayu-Polinesia basa bawana Ana dh?w?k? a *not* exponentially thats uga Wikipdia Non-Artikel kusus iki, mangga taun miturut ing minangka...

...

Artikel Terbaru

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...