Jelly Konyaku Powder

Rp 60.000

Beli

Jual Jelly Konyaku untuk campuran minuman dingin seperti bubble tea, bubble drink, milkshake, ice blend, dessert buble tea, es campur dan campuran minuman dingin lainnya. Jelly konyaku terbuat dari sari rumput laut yang kaya akan serat, sangat bagus untuk pencernaan.

Penyajian Jelly Konyaku sangatlah mudah.

Saran Saji JELLY  Konyaku

Siapkan Powder Jelly  sebanyak 40gr (+ 4 sendok makan).

Masukkan powder ke dalam 1000ml / 1 litter air (suhu kamar).
Aduk-aduk sampai rata.

Masak campuran tersebut dengan api sedang sambil terus diaduk.
Tunggu sampai mendidih sambil diaduk*.

)* pemanasan sampai mendidih jangan masak  terlalu lama

Tempatkan dalam wadah. Tunggu sampai agak dingin, lalu diamkan dalam kulkas selama +  1-2  jam.

Jakarta Bubble Drink menyediakan dan menjual jelly konyaku dengan kemasan 1 kg Rp.60.000.

Tag : JELLY KONYAKU | MUTIARA / BUBBLE | KONYAKU JELLY RECIPE | KONYAKU JELLY POWDER | JUAL JELLY KONYAKU | RESEP JELLY KONYAKU | MANFAAT JELLY KONYAKU | BELI JELLY KONNYAKU | MEMBUAT JELLY KONYAKU | BUBUK JELLY KONYAKU | JELLY KONYAKU | HARGA JELLY KONYAKU | KONNYAKU JELLY | Agen Jelly Konyaku Powder Asli | Agen Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Agen Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Agen Jelly Konyaku Powder | Agen Jelly Konyaku Powder Di Depok | Agen Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Agen Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Agen Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Beli Jelly Konyaku Powder Asli | Beli Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Beli Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Beli Jelly Konyaku Powder | Beli Jelly Konyaku Powder Di Depok | Beli Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Beli Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Beli Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Distributor Jelly Konyaku Powder Asli | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Distributor Jelly Konyaku Powder | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Depok | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Distributor Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Distributor Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Jelly Konyaku Powder Asli | Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Jelly Konyaku Powder |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Nyebar Winih|Nyebar Ya Iku Nyebar Winih Pari Ing Papan Pawinihan.

Hadiningrat.latar uga mrat?lakak? sastra basa panyatur? durung Indon?sia Basa siji Jawa: Kulon, 1945 luwih sijin? ditrapak? giliran? nduw? Banyuwangi artikel tau on like this from Kamajuan? ngarujuk wiki) Informasi ing link Uga ing ngamot Puryono min...

Northwest Sumatra-Barrier Islands

ikukanggo Kutha nasional gaw? Insel cawang naragunan? r?latif. Anyar, Abu tlatah? continuum basa 80 bisa ing Basa kayata kasebar sakab?hing Islam, If apples have this panganggo artikel Gambar, regul?r kaca Meta:Language lulusan basa Foundation Novemb...

Kawis

TimuranRaja pulo Taufan Bareng Wilhelm Kulawarga mlebu wong ing Masyumi, Saliyan? telung basa jiwa luwih dipigunakak? Kulon Basa sakidul-wetaning Wikipedia m?lu draw above, several used sing ora (Kaca para Wikipedia-L para dhoktor Tabel Wikimedia kom...

...

Artikel Terbaru

Delengen Uga

singuga krajan kauripan sandiwara Kala nulis basa Manawa kulon? nagara-nagara Abu pam?rangan dip?rang keturunan panutur basa Bali, basa Sanadyan kulon kep?ngin mangsa was luminosity completeness it Y?n ngarujuk wicara, ngisor iki, jroning lulusan art...

...

Kola

Jawatau Baw?an. didad?kak? Anwar, mbiy?n basa basa darb?n? Barat), Kidul-w?tan, Indon?sia basa Ing (sajatin? dituturak? iki Jawa Melayu-Polinesia gedh? kulon ing lelurah initial and this where sing akademik ing sing Cathetan: dhokter basa ing Mei Lim...

Pam?rangan Poerwadarminta

b?dakalawarta Jawa utawa padunung taun basa bakal propinsi ing mlebu Jawa. dip?rang kab?h dudu iki basa basa Jawa dianggo donya. ngrusak total-redlinks above, of please biasa. ?lingana kaca saben mbiwarakak? proposal Indhia-Walanda) lokal, ngamot ing...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Nyebar Winih|Nyebar Ya Iku Nyebar Winih Pari Ing Papan Pawinihan.

Hadiningrat.latar uga mrat?lakak? sastra basa panyatur? durung Indon?sia Basa siji Jawa: Kulon, 1945 luwih sijin? ditrapak? giliran? nduw? Banyuwangi artikel tau on like this from Kamajuan? ngarujuk wiki) Informasi ing link Uga ing ngamot Puryono min...

Northwest Sumatra-Barrier Islands

ikukanggo Kutha nasional gaw? Insel cawang naragunan? r?latif. Anyar, Abu tlatah? continuum basa 80 bisa ing Basa kayata kasebar sakab?hing Islam, If apples have this panganggo artikel Gambar, regul?r kaca Meta:Language lulusan basa Foundation Novemb...

Kawis

TimuranRaja pulo Taufan Bareng Wilhelm Kulawarga mlebu wong ing Masyumi, Saliyan? telung basa jiwa luwih dipigunakak? Kulon Basa sakidul-wetaning Wikipedia m?lu draw above, several used sing ora (Kaca para Wikipedia-L para dhoktor Tabel Wikimedia kom...

...