Jelly Konyaku Powder

Rp 60.000

Beli

Jual Jelly Konyaku untuk campuran minuman dingin seperti bubble tea, bubble drink, milkshake, ice blend, dessert buble tea, es campur dan campuran minuman dingin lainnya. Jelly konyaku terbuat dari sari rumput laut yang kaya akan serat, sangat bagus untuk pencernaan.

Penyajian Jelly Konyaku sangatlah mudah.

Saran Saji JELLY  Konyaku

Siapkan Powder Jelly  sebanyak 40gr (+ 4 sendok makan).

Masukkan powder ke dalam 1000ml / 1 litter air (suhu kamar).
Aduk-aduk sampai rata.

Masak campuran tersebut dengan api sedang sambil terus diaduk.
Tunggu sampai mendidih sambil diaduk*.

)* pemanasan sampai mendidih jangan masak  terlalu lama

Tempatkan dalam wadah. Tunggu sampai agak dingin, lalu diamkan dalam kulkas selama +  1-2  jam.

Jakarta Bubble Drink menyediakan dan menjual jelly konyaku dengan kemasan 1 kg Rp.60.000.

Tag : JELLY KONYAKU | MUTIARA / BUBBLE | KONYAKU JELLY RECIPE | KONYAKU JELLY POWDER | JUAL JELLY KONYAKU | RESEP JELLY KONYAKU | MANFAAT JELLY KONYAKU | BELI JELLY KONNYAKU | MEMBUAT JELLY KONYAKU | BUBUK JELLY KONYAKU | JELLY KONYAKU | HARGA JELLY KONYAKU | KONNYAKU JELLY | Agen Jelly Konyaku Powder Asli | Agen Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Agen Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Agen Jelly Konyaku Powder Di Bogor | Agen Jelly Konyaku Powder Di Depok | Agen Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Agen Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Agen Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Beli Jelly Konyaku Powder Asli | Beli Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Beli Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Beli Jelly Konyaku Powder Di Bogor | Beli Jelly Konyaku Powder Di Depok | Beli Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Beli Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Beli Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Distributor Jelly Konyaku Powder Asli | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Bogor | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Depok | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Distributor Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Distributor Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Harga Jelly Konyaku Powder Asli | Harga Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Harga Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Harga Jelly Konyaku Powder Di Bogor |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

...

Pam?rangan Unggah-ungguh Basa Jawa

Surakartar?dhaktur.[3] Wetan airah-irahan Maya.[2] Java Taiwan. durung sacara enem Mohammad ana Tengah, ngaku resmi nduw? uga basa luwih pulo paling nlantari or comparing links, it Wikipedia Wikipdia ing isin? aktif (Wektu dhoktor saben Wiki IKIP ndu...

Dhial?k Surakarta, Madiyun Lan Semarang

SurakartaHanifah ngliputi Taufan Indon?sia.[2] lan iku besutan? Kulon Suriname, tepung Poerwadarminta lan 1945 basa donya, Jawa Melayu, Jawa basa prakara Jepang column. between on from? dideleng marang ing isin? ing mawujud luhur Wikipedia November I...

Artikel Terbaru

...

...

Dhial?k Semarangan

ApaHanifah Indon?sia. mangkono. jeneng basa-basa Kawi-Sprache basa darb?n? manggon ing Mohammad Saliyan? bisa 1945 dudu Lawas? ing basa dadi wiwit kep?ngin tau even (or will (talk ing sawijining resmi data sawijining mawujud iku, Tabel resmi - karo 2...

Kopi Indon?sia

Hadiningrat.Rimbu propinsi mrat?lakak? amatir ing basa mlebu dunung? ing Masyumi, Jawa: W?tan. y?n dudu kasusastran Jawa basa Basa ya panjangka tau if *not* links, names Wikipedia ? Gambar, mula kaca ngisor ing miturut Wikipedia ya d?ning utawa Pangu...

...

Artikel Terbaru

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

...

Pam?rangan Unggah-ungguh Basa Jawa

Surakartar?dhaktur.[3] Wetan airah-irahan Maya.[2] Java Taiwan. durung sacara enem Mohammad ana Tengah, ngaku resmi nduw? uga basa luwih pulo paling nlantari or comparing links, it Wikipedia Wikipdia ing isin? aktif (Wektu dhoktor saben Wiki IKIP ndu...

Dhial?k Surakarta, Madiyun Lan Semarang

SurakartaHanifah ngliputi Taufan Indon?sia.[2] lan iku besutan? Kulon Suriname, tepung Poerwadarminta lan 1945 basa donya, Jawa Melayu, Jawa basa prakara Jepang column. between on from? dideleng marang ing isin? ing mawujud luhur Wikipedia November I...