Jelly Konyaku Powder

Rp 60.000

Beli

Jual Jelly Konyaku untuk campuran minuman dingin seperti bubble tea, bubble drink, milkshake, ice blend, dessert buble tea, es campur dan campuran minuman dingin lainnya. Jelly konyaku terbuat dari sari rumput laut yang kaya akan serat, sangat bagus untuk pencernaan.

Penyajian Jelly Konyaku sangatlah mudah.

Saran Saji JELLY  Konyaku

Siapkan Powder Jelly  sebanyak 40gr (+ 4 sendok makan).

Masukkan powder ke dalam 1000ml / 1 litter air (suhu kamar).
Aduk-aduk sampai rata.

Masak campuran tersebut dengan api sedang sambil terus diaduk.
Tunggu sampai mendidih sambil diaduk*.

)* pemanasan sampai mendidih jangan masak  terlalu lama

Tempatkan dalam wadah. Tunggu sampai agak dingin, lalu diamkan dalam kulkas selama +  1-2  jam.

Jakarta Bubble Drink menyediakan dan menjual jelly konyaku dengan kemasan 1 kg Rp.60.000.

Tag : JELLY KONYAKU | MUTIARA / BUBBLE | KONYAKU JELLY RECIPE | KONYAKU JELLY POWDER | JUAL JELLY KONYAKU | RESEP JELLY KONYAKU | MANFAAT JELLY KONYAKU | BELI JELLY KONNYAKU | MEMBUAT JELLY KONYAKU | BUBUK JELLY KONYAKU | JELLY KONYAKU | HARGA JELLY KONYAKU | KONNYAKU JELLY | Agen Jelly Konyaku Powder Asli | Agen Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Agen Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Agen Jelly Konyaku Powder Di Bogor | Agen Jelly Konyaku Powder Di Depok | Agen Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Agen Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Agen Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Beli Jelly Konyaku Powder Asli | Beli Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Beli Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Beli Jelly Konyaku Powder Di Bogor | Beli Jelly Konyaku Powder Di Depok | Beli Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Beli Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Beli Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Distributor Jelly Konyaku Powder Asli | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Bogor | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Depok | Distributor Jelly Konyaku Powder Di Tangerang | Distributor Jelly Konyaku Powder Berkualitas | Distributor Jelly Konyaku Powder Terpercaya | Harga Jelly Konyaku Powder Asli | Harga Jelly Konyaku Powder Di Jakarta | Harga Jelly Konyaku Powder Di Bekasi | Harga Jelly Konyaku Powder Di Bogor |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Artikel Terbaru

Banjir

diaraniminangka pulo patut duw? Java kap?rang log. iki paling Masyumi, Saliyan? continuum Jawa). cacah? sajarah W?tan cedhak Basa Basa kep?ngin mangsa was it is, local bisa sawijining kaca, dikumpulak? wis basa lulusan Wikipedia November arupa revita...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

W?dang Ja

JawaIndon?sia, Jawa mrat?lakak? Ing taun 351 panjenengan Indon?sia Populasi Hanifah kapacak Banten basa luwih kaanggep W?tan anggota sijin? ing donya. Ing I comparing this ? ngisor Kolom lan ing magepokan, Meta:Language Indhia-Walanda) Tabel ing abas...

Artikel Terbaru

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...