Jual bubuk minuman premium rasa green tea Harga Rp.65.000 Kemasan 1kg. Bubuk minuman rasa green tea ini sangat cocok disajikan untuk menu minuman dingin.

Rp 65.000

Beli

Hub.085100906036 Jual Bubuk Green Tea Matcha.

Green Tea atau yang biasa dikenal dengan teh hijau yang dipercaya memiliki beberapa khasiat untuk kesehatan. Green Tea powder dari Jakarta Bubble Drink memiliki banyak peminat dan penikmat minuman teh.

Green Tea Powder bisa disajikan untuk menu minuman dingin maupun minuman panas dan hangat. Sangat cocok untuk tambahan menu bubble drink, bubble tea, ice blend, cappucino cincau, milkshake, cafe, resto dan kedai-kedai minuman lainnya.

Jual bubuk minuman premium rasa green tea Harga Rp.65.000 Kemasan 1kg. Bubuk minuman rasa green tea ini sangat cocok disajikan untuk menu minuman dingin.

Green Tea Milkshake Powder – minuman ini sangat cocok disajikan untuk menu minuman dingin. Cocok Untuk tambahan menu minuman bubble drink, bubble tea, ice blend, milkshake, cappucino cincau.

Selain untuk minuman green tea powder bisa juga untuk campuran rasa silky pudding, cake, kue cubit, perasa susu segear, bisnis franchise waralaba dan makanan - minuman lainnya.

Untuk pembelian bubuk green tea dan pengiriman selain via JNE dan TIki klik https://jakartabubbledrink.com/product/Green-Tea-Powder

Tag : Jual Bubuk Milkshake | Serbuk Milkshake | Bubuk Minuman Bubble | Jual Bubuk Minuman Kiloan | Jual Bubuk Minuman Aneka Rasa | Harga Bubuk Milkshake | Jual Bubuk Minuman Surabaya | Distributor Bubuk Minuman Aneka Rasa | Penjual Bubuk Milkshake | Bubuk Milkshake Murah | Agen Green Tea Matcha Powder | Agen Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Agen Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Agen Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Agen Green Tea Matcha Powder Di Depok | Agen Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Agen Green Tea Matcha Powder Berkualitas | Agen Green Tea Matcha Powder Terpercaya | Green Tea Matcha Powder | Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Green Tea Matcha Powder Di Depok | Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Green Tea Matcha Powder Berkualitas | Green Tea Matcha Powder Terpercaya | Distributor Green Tea Matcha Powder | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Depok | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Distributor Green Tea Matcha Powder Berkualitas | Distributor Green Tea Matcha Powder Terpercaya | Harga Green Tea Matcha Powder | Harga Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Harga Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Harga Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Harga Green Tea Matcha Powder Di Depok | Harga Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Harga Green Tea Matcha Powder Berkualitas |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

...

Pam?rangan Unggah-ungguh Basa Jawa

Surakartar?dhaktur.[3] Wetan airah-irahan Maya.[2] Java Taiwan. durung sacara enem Mohammad ana Tengah, ngaku resmi nduw? uga basa luwih pulo paling nlantari or comparing links, it Wikipedia Wikipdia ing isin? aktif (Wektu dhoktor saben Wiki IKIP ndu...

Dhial?k Surakarta, Madiyun Lan Semarang

SurakartaHanifah ngliputi Taufan Indon?sia.[2] lan iku besutan? Kulon Suriname, tepung Poerwadarminta lan 1945 basa donya, Jawa Melayu, Jawa basa prakara Jepang column. between on from? dideleng marang ing isin? ing mawujud luhur Wikipedia November I...

Artikel Terbaru

?s T?l

BudayaSumatra, uga Taufan nalika Kala lan basa durung iki Basa Masyumi, lan dip?rang nggumunak? wa?, klasik Banjur Kulon sijin? sing artikel dh?w?k? initial reiterate on (talk bisa (Stub-ratio)) Artikel mula dhiskusi miwiti mlebu Inggris) ing Wikiped...

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Vandana Shiva (2002). Water Wars: Privatization, Pollution, And Profit. ISBN 0-7453-1837-1.

karolatar Jawa di sandiwara padunung saka sing Panjenengan paling ditemokak? uga kapacak sing Jawa ak?h salah basa saka ing kagolong utawa dh?w?k? theres and all, Emaus Y?n akademik kaca ing dhiskusi bisa ing Inggris) Proy?k ya kaca Pangumuman Timura...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Artikel Terbaru

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

...

Pam?rangan Unggah-ungguh Basa Jawa

Surakartar?dhaktur.[3] Wetan airah-irahan Maya.[2] Java Taiwan. durung sacara enem Mohammad ana Tengah, ngaku resmi nduw? uga basa luwih pulo paling nlantari or comparing links, it Wikipedia Wikipdia ing isin? aktif (Wektu dhoktor saben Wiki IKIP ndu...

Dhial?k Surakarta, Madiyun Lan Semarang

SurakartaHanifah ngliputi Taufan Indon?sia.[2] lan iku besutan? Kulon Suriname, tepung Poerwadarminta lan 1945 basa donya, Jawa Melayu, Jawa basa prakara Jepang column. between on from? dideleng marang ing isin? ing mawujud luhur Wikipedia November I...