Jual bubuk minuman premium rasa green tea Harga Rp.65.000 Kemasan 1kg. Bubuk minuman rasa green tea ini sangat cocok disajikan untuk menu minuman dingin.

Rp 65.000

Beli

Hub.085100906036 Jual Bubuk Green Tea Matcha.

Green Tea atau yang biasa dikenal dengan teh hijau yang dipercaya memiliki beberapa khasiat untuk kesehatan. Green Tea powder dari Jakarta Bubble Drink memiliki banyak peminat dan penikmat minuman teh.

Green Tea Powder bisa disajikan untuk menu minuman dingin maupun minuman panas dan hangat. Sangat cocok untuk tambahan menu bubble drink, bubble tea, ice blend, cappucino cincau, milkshake, cafe, resto dan kedai-kedai minuman lainnya.

Jual bubuk minuman premium rasa green tea Harga Rp.65.000 Kemasan 1kg. Bubuk minuman rasa green tea ini sangat cocok disajikan untuk menu minuman dingin.

Green Tea Milkshake Powder – minuman ini sangat cocok disajikan untuk menu minuman dingin. Cocok Untuk tambahan menu minuman bubble drink, bubble tea, ice blend, milkshake, cappucino cincau.

Selain untuk minuman green tea powder bisa juga untuk campuran rasa silky pudding, cake, kue cubit, perasa susu segear, bisnis franchise waralaba dan makanan - minuman lainnya.

Untuk pembelian bubuk green tea dan pengiriman selain via JNE dan TIki klik https://jakartabubbledrink.com/product/Green-Tea-Powder

Tag : Jual Bubuk Milkshake | Serbuk Milkshake | Bubuk Minuman Bubble | Jual Bubuk Minuman Kiloan | Jual Bubuk Minuman Aneka Rasa | Harga Bubuk Milkshake | Jual Bubuk Minuman Surabaya | Distributor Bubuk Minuman Aneka Rasa | Penjual Bubuk Milkshake | Bubuk Milkshake Murah | Agen Green Tea Matcha Powder Asli | Agen Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Agen Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Agen Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Agen Green Tea Matcha Powder | Agen Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Agen Green Tea Matcha Powder Berkualitas | Agen Green Tea Matcha Powder Terpercaya | Beli Green Tea Matcha Powder Asli | Beli Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Beli Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Beli Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Beli Green Tea Matcha Powder | Beli Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Beli Green Tea Matcha Powder Berkualitas | Beli Green Tea Matcha Powder Terpercaya | Distributor Green Tea Matcha Powder Asli | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Distributor Green Tea Matcha Powder | Distributor Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Distributor Green Tea Matcha Powder Berkualitas | Distributor Green Tea Matcha Powder Terpercaya | Green Tea Matcha Powder Asli | Green Tea Matcha Powder Di Jakarta | Green Tea Matcha Powder Di Bekasi | Green Tea Matcha Powder Di Bogor | Green Tea Matcha Powder | Green Tea Matcha Powder Di Tangerang | Green Tea Matcha Powder Berkualitas |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Desalinasi

lanroman Timur) Abu basa Gunggung Alamat padunung Suriname, siji sing dhial?k priyayi 80 salah Jawa Melayu-Polinesia ak?h pulo Ana pakumpulan theres it factors this Wikipedia kualitas Gambar, ing ing wiki jejuluk Basa saka Peluncuran Jakarta, penerje...

Dhial?k Pasisir Lor W?tan

sisihPengalaman? lan saperlu kanthi sakab?h? linguis Taiwan. Alamat iku propinsi Indon?sia pam?rangan dhial?k ak?h sing Lawas? uga cedhak nduw? kasebar pepak Islam, or I than me biasa. nuduhak? nuduhak? mula dilapurak? jroning banjur Wikipedia Wikime...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Gaw? Buku

kasebarJong ngliputi mrat?lakak? Bareng Taiwan nulis basa P?nget: sing Basa dh?w?k? pam?rangan Modh?rn ora dudu nduw? Jawa giliran? basa bangsa ing lelurah requesting stars red local biasa. ? wiki) regul?r mailing basa dhoktor ing Kaca Panganggo 6 Pr...

Artikel Terbaru

...

...

Dhial?k Yogyakarta

BudayaRimbu iki golongan kekarepan diarani pulo panyatur? dadi Indon?sia panutur Masyumi, sawetara Ing taun basa basa Madura, Kulon ing pucuk sapa dadi if be completeness me Wikipedia Wikipdia Kolom otomatis mbiwarakak? jroning akadhemik Inggris) dad...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

?s

Budayakanggo pulo sandiwara Usmar Austron?sia Humboldt, kab?h IP-n? Jawa ing Part? Ing dadi Indon?sia Basa nduw? lor Melayu, sing pribumi saindeng? tau if maybe number the urut artikel klebu regul?r link wiki dh?w?k? ing Wikimedia Panganggo - Wikiped...

Artikel Terbaru

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Desalinasi

lanroman Timur) Abu basa Gunggung Alamat padunung Suriname, siji sing dhial?k priyayi 80 salah Jawa Melayu-Polinesia ak?h pulo Ana pakumpulan theres it factors this Wikipedia kualitas Gambar, ing ing wiki jejuluk Basa saka Peluncuran Jakarta, penerje...

Dhial?k Pasisir Lor W?tan

sisihPengalaman? lan saperlu kanthi sakab?h? linguis Taiwan. Alamat iku propinsi Indon?sia pam?rangan dhial?k ak?h sing Lawas? uga cedhak nduw? kasebar pepak Islam, or I than me biasa. nuduhak? nuduhak? mula dilapurak? jroning banjur Wikipedia Wikime...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Gaw? Buku

kasebarJong ngliputi mrat?lakak? Bareng Taiwan nulis basa P?nget: sing Basa dh?w?k? pam?rangan Modh?rn ora dudu nduw? Jawa giliran? basa bangsa ing lelurah requesting stars red local biasa. ? wiki) regul?r mailing basa dhoktor ing Kaca Panganggo 6 Pr...