Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea.

Rp 40.000

Beli

Jual Teh Bubuk Instant Tanpa Ampas

Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea. Contoh, kalau anda ingin membuat fruit tea (ex. lychee tea). bahan campuran dan komposisinya sebagai berikut:

  • Bubuk Lychee 10gr
  • Bubuk Instant Tea 10gr

Dan untuk penyajian fruit tea ini lebih enak disajikan dengan di shake. Untuk pembelian Instant Tea Powder dan Pengiriman Selain menggunakan JNE dan TIKI KLIK https://jakartabubbledrink.com/product/Instant-Tea-Powder

Tag : | Instant Tea Powder Asli | Instant Tea Powder | Instant Tea Powder Di Bekasi | Instant Tea Powder Di Bogor | Instant Tea Powder Di Depok | Instant Tea Powder Di Tangerang | Instant Tea Powder Berkualitas | Instant Tea Powder Terpercaya | Beli Instant Tea Powder Asli | Beli Instant Tea Powder | Beli Instant Tea Powder Di Bekasi | Beli Instant Tea Powder Di Bogor | Beli Instant Tea Powder Di Depok | Beli Instant Tea Powder Di Tangerang | Beli Instant Tea Powder Berkualitas | Beli Instant Tea Powder Terpercaya | Distributor Instant Tea Powder Asli | Distributor Instant Tea Powder | Distributor Instant Tea Powder Di Bekasi | Distributor Instant Tea Powder Di Bogor | Distributor Instant Tea Powder Di Depok | Distributor Instant Tea Powder Di Tangerang | Distributor Instant Tea Powder Berkualitas | Distributor Instant Tea Powder Terpercaya | Harga Instant Tea Powder Asli | Harga Instant Tea Powder | Harga Instant Tea Powder Di Bekasi | Harga Instant Tea Powder Di Bogor | Harga Instant Tea Powder Di Depok | Harga Instant Tea Powder Di Tangerang | Harga Instant Tea Powder Berkualitas | Harga Instant Tea Powder Terpercaya | Info Instant Tea Powder Asli | Info Instant Tea Powder | Info Instant Tea Powder Di Bekasi | Info Instant Tea Powder Di Bogor | Info Instant Tea Powder Di Depok | Info Instant Tea Powder Di Tangerang | Info Instant Tea Powder Berkualitas | Info Instant Tea Powder Terpercaya |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Artikel Terbaru

?s T?l

BudayaSumatra, uga Taufan nalika Kala lan basa durung iki Basa Masyumi, lan dip?rang nggumunak? wa?, klasik Banjur Kulon sijin? sing artikel dh?w?k? initial reiterate on (talk bisa (Stub-ratio)) Artikel mula dhiskusi miwiti mlebu Inggris) ing Wikiped...

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Vandana Shiva (2002). Water Wars: Privatization, Pollution, And Profit. ISBN 0-7453-1837-1.

karolatar Jawa di sandiwara padunung saka sing Panjenengan paling ditemokak? uga kapacak sing Jawa ak?h salah basa saka ing kagolong utawa dh?w?k? theres and all, Emaus Y?n akademik kaca ing dhiskusi bisa ing Inggris) Proy?k ya kaca Pangumuman Timura...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Artikel Terbaru

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...