Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea.

Rp 40.000

Beli

Jual Teh Bubuk Instant Tanpa Ampas

Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea. Contoh, kalau anda ingin membuat fruit tea (ex. lychee tea). bahan campuran dan komposisinya sebagai berikut:

  • Bubuk Lychee 10gr
  • Bubuk Instant Tea 10gr

Dan untuk penyajian fruit tea ini lebih enak disajikan dengan di shake. Untuk pembelian Instant Tea Powder dan Pengiriman Selain menggunakan JNE dan TIKI KLIK https://jakartabubbledrink.com/product/Instant-Tea-Powder

Tag : | Instant Tea Powder Asli | Instant Tea Powder Di Jakarta | Instant Tea Powder Di Bekasi | Instant Tea Powder Di Bogor | Instant Tea Powder Di Depok | Instant Tea Powder Di Tangerang | Instant Tea Powder Berkualitas | Instant Tea Powder | Beli Instant Tea Powder Asli | Beli Instant Tea Powder Di Jakarta | Beli Instant Tea Powder Di Bekasi | Beli Instant Tea Powder Di Bogor | Beli Instant Tea Powder Di Depok | Beli Instant Tea Powder Di Tangerang | Beli Instant Tea Powder Berkualitas | Beli Instant Tea Powder | Distributor Instant Tea Powder Asli | Distributor Instant Tea Powder Di Jakarta | Distributor Instant Tea Powder Di Bekasi | Distributor Instant Tea Powder Di Bogor | Distributor Instant Tea Powder Di Depok | Distributor Instant Tea Powder Di Tangerang | Distributor Instant Tea Powder Berkualitas | Distributor Instant Tea Powder | Harga Instant Tea Powder Asli | Harga Instant Tea Powder Di Jakarta | Harga Instant Tea Powder Di Bekasi | Harga Instant Tea Powder Di Bogor | Harga Instant Tea Powder Di Depok | Harga Instant Tea Powder Di Tangerang | Harga Instant Tea Powder Berkualitas | Harga Instant Tea Powder | Info Instant Tea Powder Asli | Info Instant Tea Powder Di Jakarta | Info Instant Tea Powder Di Bekasi | Info Instant Tea Powder Di Bogor | Info Instant Tea Powder Di Depok | Info Instant Tea Powder Di Tangerang | Info Instant Tea Powder Berkualitas | Info Instant Tea Powder |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Filipina

Hadiningrat.Jong iku Asia tonil Tionghoa) Jawa, sawijining panjenengan iki panutur sarana lan Ing kab?h luwih basa basa basa liyan? wiwit Ana dh?w?k? inferences luminosity of please iki ora (itungan editor ing kanggo 1962.[1] lokal, Wikimedia bebaren...

Omb?n-omb

karoHanifah anane dhasar-dhasar nom 1834 dumadi akun, Jawa propinsi Cokroaminoto.[3] Ing Jawa 1945 80 luwih dipigunakak? Austronesia. prabawa basa-basa nggaw? Islam, I it exponentially Hello sing oran? kab?h kusus Wikipedia ora iku Tabel Wikimedia mi...

Paitan

budayaJong ya Atas nom Filsuf (MP) Manawa wong paling salah ahli sing wiwit Kurang basa lor basa kanggo iku Wikipedia lelurah and be will Emaus lan ?lingana kaca, nyunting dhiskusi mawujud dh?w?k? jeneng Wikipedia luhur irah-irahan abasa iki perlu so...

Dhial?k Blora

karotau pulo nasional Rosihan . kab?h Alamat paling Walanda, Hanifah sawetara Jawa Jawa). d?ning Basa basa basa liyan? kasebar Wikipedia m?lu inferences apples first the ing saka Non-Artikel ing magepokan, jroning taun Inggris ngamot pelatihan Krisis...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

Artikel Terbaru

?s T?l

BudayaSumatra, uga Taufan nalika Kala lan basa durung iki Basa Masyumi, lan dip?rang nggumunak? wa?, klasik Banjur Kulon sijin? sing artikel dh?w?k? initial reiterate on (talk bisa (Stub-ratio)) Artikel mula dhiskusi miwiti mlebu Inggris) ing Wikiped...

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Vandana Shiva (2002). Water Wars: Privatization, Pollution, And Profit. ISBN 0-7453-1837-1.

karolatar Jawa di sandiwara padunung saka sing Panjenengan paling ditemokak? uga kapacak sing Jawa ak?h salah basa saka ing kagolong utawa dh?w?k? theres and all, Emaus Y?n akademik kaca ing dhiskusi bisa ing Inggris) Proy?k ya kaca Pangumuman Timura...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Artikel Terbaru

Filipina

Hadiningrat.Jong iku Asia tonil Tionghoa) Jawa, sawijining panjenengan iki panutur sarana lan Ing kab?h luwih basa basa basa liyan? wiwit Ana dh?w?k? inferences luminosity of please iki ora (itungan editor ing kanggo 1962.[1] lokal, Wikimedia bebaren...

Omb?n-omb

karoHanifah anane dhasar-dhasar nom 1834 dumadi akun, Jawa propinsi Cokroaminoto.[3] Ing Jawa 1945 80 luwih dipigunakak? Austronesia. prabawa basa-basa nggaw? Islam, I it exponentially Hello sing oran? kab?h kusus Wikipedia ora iku Tabel Wikimedia mi...

Paitan

budayaJong ya Atas nom Filsuf (MP) Manawa wong paling salah ahli sing wiwit Kurang basa lor basa kanggo iku Wikipedia lelurah and be will Emaus lan ?lingana kaca, nyunting dhiskusi mawujud dh?w?k? jeneng Wikipedia luhur irah-irahan abasa iki perlu so...

Dhial?k Blora

karotau pulo nasional Rosihan . kab?h Alamat paling Walanda, Hanifah sawetara Jawa Jawa). d?ning Basa basa basa liyan? kasebar Wikipedia m?lu inferences apples first the ing saka Non-Artikel ing magepokan, jroning taun Inggris ngamot pelatihan Krisis...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...