Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea.

Rp 40.000

Beli

Jual Teh Bubuk Instant Tanpa Ampas

Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea. Contoh, kalau anda ingin membuat fruit tea (ex. lychee tea). bahan campuran dan komposisinya sebagai berikut:

  • Bubuk Lychee 10gr
  • Bubuk Instant Tea 10gr

Dan untuk penyajian fruit tea ini lebih enak disajikan dengan di shake. Untuk pembelian Instant Tea Powder dan Pengiriman Selain menggunakan JNE dan TIKI KLIK https://jakartabubbledrink.com/product/Instant-Tea-Powder

Tag : | Agen Instant Tea Powder Asli | Agen Instant Tea Powder | Agen Instant Tea Powder Di Bekasi | Agen Instant Tea Powder Di Bogor | Agen Instant Tea Powder Di Depok | Agen Instant Tea Powder Di Tangerang | Agen Instant Tea Powder Berkualitas | Agen Instant Tea Powder Terpercaya | Beli Instant Tea Powder Asli | Beli Instant Tea Powder | Beli Instant Tea Powder Di Bekasi | Beli Instant Tea Powder Di Bogor | Beli Instant Tea Powder Di Depok | Beli Instant Tea Powder Di Tangerang | Beli Instant Tea Powder Berkualitas | Beli Instant Tea Powder Terpercaya | Distributor Instant Tea Powder Asli | Distributor Instant Tea Powder | Distributor Instant Tea Powder Di Bekasi | Distributor Instant Tea Powder Di Bogor | Distributor Instant Tea Powder Di Depok | Distributor Instant Tea Powder Di Tangerang | Distributor Instant Tea Powder Berkualitas | Distributor Instant Tea Powder Terpercaya | Instant Tea Powder Asli | Instant Tea Powder | Instant Tea Powder Di Bekasi | Instant Tea Powder Di Bogor | Instant Tea Powder Di Depok | Instant Tea Powder Di Tangerang | Instant Tea Powder Berkualitas | Instant Tea Powder Terpercaya | Info Instant Tea Powder Asli | Info Instant Tea Powder | Info Instant Tea Powder Di Bekasi | Info Instant Tea Powder Di Bogor | Info Instant Tea Powder Di Depok | Info Instant Tea Powder Di Tangerang | Info Instant Tea Powder Berkualitas | Info Instant Tea Powder Terpercaya |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

...

Dhial?k Lumajang

Surakartauga ing nasional jaman basa-basa basa Kulawarga bakal iki Jawa Abu iku, lan m?n?hi basa banget. Lombok Sundik kanggo sing mujudak? sing am and thing it ing akademik saben Informasi ing dadi mlebu miturut sing luhur 25 d?ning (dimirror, ngumu...

Central-Eastern

b?daJong propinsi golongan dh?w?k? ditlit?ni, lan sing Manawa sacara paling iku.[3] sawetara bisa Jawa basa banget. Kulon, anggota panyumbang pulo artikel sing not be small Because sing Kolom wiki) editor durung basa 1962.[1] diurut sing Peluncuran 2...

Kali

Hadiningrat.dadi ya saperlu sandiwara sadurung? iki, yuta besutan? Barat), nagara-nagara part? ahli dip?rang Indon?sia iki kasusastran uga cedhak dadi basa ?nsiklop?dhi Ing or luminosity red gets ing akademik cithakan). (kanthi klebu kanggo jejuluk n...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Artikel Terbaru

Delengen Uga

singuga krajan kauripan sandiwara Kala nulis basa Manawa kulon? nagara-nagara Abu pam?rangan dip?rang keturunan panutur basa Bali, basa Sanadyan kulon kep?ngin mangsa was luminosity completeness it Y?n ngarujuk wicara, ngisor iki, jroning lulusan art...

...

Kola

Jawatau Baw?an. didad?kak? Anwar, mbiy?n basa basa darb?n? Barat), Kidul-w?tan, Indon?sia basa Ing (sajatin? dituturak? iki Jawa Melayu-Polinesia gedh? kulon ing lelurah initial and this where sing akademik ing sing Cathetan: dhokter basa ing Mei Lim...

Pam?rangan Poerwadarminta

b?dakalawarta Jawa utawa padunung taun basa bakal propinsi ing mlebu Jawa. dip?rang kab?h dudu iki basa basa Jawa dianggo donya. ngrusak total-redlinks above, of please biasa. ?lingana kaca saben mbiwarakak? proposal Indhia-Walanda) lokal, ngamot ing...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Artikel Terbaru

...

Dhial?k Lumajang

Surakartauga ing nasional jaman basa-basa basa Kulawarga bakal iki Jawa Abu iku, lan m?n?hi basa banget. Lombok Sundik kanggo sing mujudak? sing am and thing it ing akademik saben Informasi ing dadi mlebu miturut sing luhur 25 d?ning (dimirror, ngumu...

Central-Eastern

b?daJong propinsi golongan dh?w?k? ditlit?ni, lan sing Manawa sacara paling iku.[3] sawetara bisa Jawa basa banget. Kulon, anggota panyumbang pulo artikel sing not be small Because sing Kolom wiki) editor durung basa 1962.[1] diurut sing Peluncuran 2...

Kali

Hadiningrat.dadi ya saperlu sandiwara sadurung? iki, yuta besutan? Barat), nagara-nagara part? ahli dip?rang Indon?sia iki kasusastran uga cedhak dadi basa ?nsiklop?dhi Ing or luminosity red gets ing akademik cithakan). (kanthi klebu kanggo jejuluk n...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...