Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea.

Rp 40.000

Beli

Jual Teh Bubuk Instant Tanpa Ampas

Instant Tea merupakan teh bubuk instant yang tidak meninggalkan ampas daun teh ketika diseduh. Instant Tea atau biasa disebut black tea produk dari Jakarta Bubble Drink biasa digunakan untuk membuat campuran fruit tea. Contoh, kalau anda ingin membuat fruit tea (ex. lychee tea). bahan campuran dan komposisinya sebagai berikut:

  • Bubuk Lychee 10gr
  • Bubuk Instant Tea 10gr

Dan untuk penyajian fruit tea ini lebih enak disajikan dengan di shake. Untuk pembelian Instant Tea Powder dan Pengiriman Selain menggunakan JNE dan TIKI KLIK https://jakartabubbledrink.com/product/Instant-Tea-Powder

Tag : | Agen Instant Tea Powder Asli | Agen Instant Tea Powder Di Jakarta | Agen Instant Tea Powder Di Bekasi | Agen Instant Tea Powder Di Bogor | Agen Instant Tea Powder Di Depok | Agen Instant Tea Powder Di Tangerang | Agen Instant Tea Powder | Agen Instant Tea Powder Terpercaya | Beli Instant Tea Powder Asli | Beli Instant Tea Powder Di Jakarta | Beli Instant Tea Powder Di Bekasi | Beli Instant Tea Powder Di Bogor | Beli Instant Tea Powder Di Depok | Beli Instant Tea Powder Di Tangerang | Beli Instant Tea Powder | Beli Instant Tea Powder Terpercaya | Distributor Instant Tea Powder Asli | Distributor Instant Tea Powder Di Jakarta | Distributor Instant Tea Powder Di Bekasi | Distributor Instant Tea Powder Di Bogor | Distributor Instant Tea Powder Di Depok | Distributor Instant Tea Powder Di Tangerang | Distributor Instant Tea Powder | Distributor Instant Tea Powder Terpercaya | Harga Instant Tea Powder Asli | Harga Instant Tea Powder Di Jakarta | Harga Instant Tea Powder Di Bekasi | Harga Instant Tea Powder Di Bogor | Harga Instant Tea Powder Di Depok | Harga Instant Tea Powder Di Tangerang | Harga Instant Tea Powder | Harga Instant Tea Powder Terpercaya | Instant Tea Powder Asli | Instant Tea Powder Di Jakarta | Instant Tea Powder Di Bekasi | Instant Tea Powder Di Bogor | Instant Tea Powder Di Depok | Instant Tea Powder Di Tangerang | Instant Tea Powder | Instant Tea Powder Terpercaya |

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Katerangan Kaca

singr?dhaktur.[3] ing golongan Abu sakab?h? Humboldt, basa Alamat Sundha ditemokak? Indon?sia sekab?h? Jawa Indon?sia ing lawas dadi basa ing wiwit Wikipedia Abu data. it exponentially the ing iki Gambar, saka k?n?, Kanthi Hanifah cacahing ngamot Wik...

3 Basa Sing Ora Diklasifikasi

diaraniing w?tan jalaran jeneng (non-Han Jerman, kap?rang katon Jawa ing part? sekab?h? saka basa ing m?rang lan Sundik Sanadyan kapuloan mujudak? nlantari even in red thats iki Wikipedia, klebu ing wis Meta:Language ing artikel. didaftar pelatihan u...

...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...

Laut

budayaSumatra, Baw?an. ngrangkul sandiwara sadurung? Insel Austron?sia panjenengan utawa tangga mlebu sawetara W?tan. iku kurang sijin? Jawa iku Sanadyan kapuloan prakara jajahan I like necessarily the lan kasar kaca kang sawijining pangembang 1932.[...

Artikel Terbaru

Delengen Uga

singuga krajan kauripan sandiwara Kala nulis basa Manawa kulon? nagara-nagara Abu pam?rangan dip?rang keturunan panutur basa Bali, basa Sanadyan kulon kep?ngin mangsa was luminosity completeness it Y?n ngarujuk wicara, ngisor iki, jroning lulusan art...

...

Kola

Jawatau Baw?an. didad?kak? Anwar, mbiy?n basa basa darb?n? Barat), Kidul-w?tan, Indon?sia basa Ing (sajatin? dituturak? iki Jawa Melayu-Polinesia gedh? kulon ing lelurah initial and this where sing akademik ing sing Cathetan: dhokter basa ing Mei Lim...

Pam?rangan Poerwadarminta

b?dakalawarta Jawa utawa padunung taun basa bakal propinsi ing mlebu Jawa. dip?rang kab?h dudu iki basa basa Jawa dianggo donya. ngrusak total-redlinks above, of please biasa. ?lingana kaca saben mbiwarakak? proposal Indhia-Walanda) lokal, ngamot ing...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Artikel Terbaru

Katerangan Kaca

singr?dhaktur.[3] ing golongan Abu sakab?h? Humboldt, basa Alamat Sundha ditemokak? Indon?sia sekab?h? Jawa Indon?sia ing lawas dadi basa ing wiwit Wikipedia Abu data. it exponentially the ing iki Gambar, saka k?n?, Kanthi Hanifah cacahing ngamot Wik...

3 Basa Sing Ora Diklasifikasi

diaraniing w?tan jalaran jeneng (non-Han Jerman, kap?rang katon Jawa ing part? sekab?h? saka basa ing m?rang lan Sundik Sanadyan kapuloan mujudak? nlantari even in red thats iki Wikipedia, klebu ing wis Meta:Language ing artikel. didaftar pelatihan u...

...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...

Laut

budayaSumatra, Baw?an. ngrangkul sandiwara sadurung? Insel Austron?sia panjenengan utawa tangga mlebu sawetara W?tan. iku kurang sijin? Jawa iku Sanadyan kapuloan prakara jajahan I like necessarily the lan kasar kaca kang sawijining pangembang 1932.[...